HALO-genootschap bestuur

Het HALO-genootschap heeft natuurlijk een bestuur. Hieronder worden ze aan je voorgesteld.

Voorzitter

Monique de Goeijen

Monique de Goeijen is geboren op 10 oktober 1957 te Rotterdam.

Getrouwd in 1990 met de heer Jan Maarten Kuipers, samen 2 kinderen gekregen:

 

 

 

Secretaris

Cees  Oord 

Mijn eerste HALO-tijd duurde drie jaar, dat kon omdat ik al een eerdere HBO-opleiding achter de rug had. De heftige combinatie van theoretische vakken met praktijk- en methodische vakken is wat me nog goed bijstaat, naast het gegeven dat in de avonduren de turntrainingen ruim aanwezig waren.

Financïeel

Henk Mijnsbergen

Alles was nieuw en prachtig voor een Zeeuwse jongen in het “wilde westen”. Zag hoog op tegen docenten, die vrijwel allen een belangrijke functie in de diverse sportbonden vervulden, naast hun voltijd onderwijstaak en docentschap aan de HALO.

 

lid

Charlotte Konings

In ‘mijn’ tijd waren namen als Barreveld, Thieme, van de Schilde, Verschoor, van der Kaaden, Klaasen, Küpfer en van Dam docenten in de praktijkvakken en namen als Smits, van Veenendaal, Kugel, Poulus, van Breukelen en Woerdeman zijn zo wat namen van docenten in de theorievakken.

 

lid

Aat Monteny

Details volgen

 

 

 

 

 

lid

Richard Wiggers

De springploeg, bio-mechanica problemen met Rene linthuis oplossen, veel lesgeven op verenigingen want dat was goed volgens Sam Thieme. Maar bovenal genieten in de knotsgekke klas Heren A, en dan zeker tijdens de, wat ik altijd noemde crèpe papier, feesten.  (papiertje om de tl-bak en je had sfeer in de kantine)